Confecta-logo


Når smaken teller...

Om Oss

   kontor

     Confecta ble etablert i 1967. Økende interesse for internasjonale matretter, spesielt det franske kjøkken, resulterte i etterspørsel etter nye og spennende ingredienser. Produktene var mange: Krydder, essenser, sjokolade og sukkervarer. Spesielt kan nevnes Confecta Nypete, den første variant av vanlig te i Norge, fremdeles markedsleder etter 33 år. En sunn drikk for liten og stor!
     Confecta Havsalt, et næringsrikt og velsmakende salt fra Middelhavet, finnes i de fleste hjem og restaurantkjøkken. Fint og grovt. Kværner og drysser. 25 år på markedstoppen. I takt med det moderne kjøkken, har produktgruppen vokst med Havsalt i Flak og 'Fleur de Sel' eller Fingersalt på norsk.   
     Confecta har de siste årene markert seg som en seriøs leverandør av produkter innen lavkalori segmentet. Confectas målebåndserie består av en rekke produkter innen Sjokolade, Suppe, og Saft drikker, fattige på fett og kalorier.
     Har du lyst til å kjenne oss nærmere holder vi til i eget kontor- og lagerbygg i Ole Deviks vei 32 i Oslo, like ved Alnabru. Spesielt ønsker vi deg velkommen til å studere nettsidene som følger.

Vi i Confecta holder oss orientert på nye mattrender gjennom gode kontakter og internasjonale messer. Produktene vi velger skal være gode, ha høy kvalitet og tilfredsstille norske krav. Dessuten bestreber vi oss på å finne produkter som støtter våre verdier til rettferdig handel og miljø. Disse inkluderer økologiske produkter godkjente av Debio, rettferdig handel gjennom Fairtradeprodukter og miljøet gjennom vårt medlemskap i Grønt Punkt.

Det er også viktig for oss å holde oss oppdatert innen nasjonal og internasjonal handel og økonomi. Confecta er medlem i Dagligvare Leverandørenes Forenig, Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (HSH) hvor Confectas daglige leder er varamedlem i agentrådet, Spansk-Norsk Handelskammer hvor daglig leder er rådsmedlem og Fransk-Norsk Handelskammer hvor daglig leder er styremedlem.